Blind Höna

Sedan 2001

Lär mer om 24-timmarswebben

1 oktober 2002 | Ingen har kommenterat än

Tommy Sundström”24-timmarswebben” är en samling basregler för hur webbplatser ska bli mer tillgängliga och mer användbara, utgivna av Statskontoret. När de publicerades i våras kunde du här På Kornet läsa en intervju med Tommy Sundström, som tagit fram riktlinjerna.

Den 17 oktober har du chans att lyssna på Tommy på ett frukostseminarium hos Orange Interactive.

Tommy berättar bland annat om hur de nya reglerna påverkar dig. För fast reglerna i första hand är avsedda för myndigheters webbplatser, har de fått gensvar långt utanför myndighetssfären. Förmodligen kommer de att skapa en standard för alla som sysslar med informationsrika webbplatser. Kan tillgänglighet till och med vara ett konkurrensmedel?

Seminariet är kostnadsfritt och äger rum 08.30 – 10.00 på Baldersgatan 2 i Stockholm. Från kl 08:00 bjuds du på frukost och möjlighet att hälsa på övriga seminariedeltagare innan föreläsningen börjar.

Är du intresserad,kan du anmäla dig till karin.safstrom@orangeinteractive.se. Men antalet platser är begränsat, så anmäl dig så fort som möjligt!

Kommentarer

Kommentera





Om Blind Höna

Bloggen Blind Höna startade 2001 på adressen kornet.nu/blindhona/. Nu har den flyttat hemifrån till en egen adress. Men det är samma blogg.

Min bok "Jävla skitsystem!" har en egen blogg på javlaskitsystem.se.

RSS-flöde

Sök

Admin