Blind Höna

Sedan 2001

Andrew Morgan: Misadventures in radiology

27 april 2004 | 1 kommentar

Andrew MorganKanske håller den här killen på att bli något stort: Andrew Morgan. Så jag vill bara ha äran av att ha noterat honom bland de första. Låter rätt mycket som Damien Rice, tycker jag: vek sångare med avancerade arr och stor orkester bakom. Men mer Cool Jazz-inflytande än traditionell singer-songwriter.
Han bjuder på fyra låtar att ladda ner från debutalbumet ”Misadventures in radiology”. På lawrence.com finns ytterligare två (”Aligned on the steps [Reprise]” och ”Brushes to bronze”) och en entusiastisk recension.
Skivan släpps i Europa av Broken Horse records i maj.
Jag har inte lyckats lura ut vad Misadventures in Radiology handlar om; förmodligen har det inget med de radiologiska olyckor att göra som jag skrev om i Medicinteknik och gränssnitt. Men vem vet?

Kommentarer

En kommentar to “Andrew Morgan: Misadventures in radiology”

  1. Mats Andersson
    maj 4th, 2004 @ 21:44

    Håller på att lyssna in mig. Är det bara jag eller låter inte Misadventures in radiology väldigt mycket Beatles? Jag har bara hunnit lyssna på denna låt än så länge.

Kommentera





Om Blind Höna

Bloggen Blind Höna startade 2001 på adressen kornet.nu/blindhona/. Nu har den flyttat hemifrån till en egen adress. Men det är samma blogg.

Min bok "Jävla skitsystem!" har en egen blogg på javlaskitsystem.se.

RSS-flöde

Sök

Admin