Blind Höna

Sedan 2001

Fickur till heders

3 maj 2021 | Ingen har kommenterat än

bild på fick-ur

Nu under pandemins ständiga handtvättande tog jag av och på, och av och på, och av och på armbandsklockan … alltför många gånger per dag. Tills jag kom på att jag kunde plocka fram mitt gamla fickur!

Intressant var att armbandsklockan nog en gång tiden kändes som ett framsteg just för att man inte behövde dra upp något ur fickan för att se hur mycket klockan var. Nu, betingad av tio års ständigt hanterande av mobiltelefon, känns det väldigt naturligt att dra fram fickuret (mycket nättare än mobiltelefonen dessutom!), knäppa upp boetten och kolla tiden.

Kommentarer

Kommentera

Om Blind Höna

Bloggen Blind Höna startade 2001 på adressen kornet.nu/blindhona/. Nu har den flyttat hemifrån till en egen adress. Men det är samma blogg.

Min bok "Jävla skitsystem!" har en egen blogg på javlaskitsystem.se.

RSS-flöde

Sök

Admin