Blind Höna

Sedan 2001

Snälla, mejla mej!

21 februari 2002 | Ingen har kommenterat än

Om du har mejlat till mig de sista månaderna, skicka gärna ett nytt mejl så kan jag rekonstruera min adressbok. Kort efter förra uppdateringen raderade en ovanligt elak hårddiskkrasch vartenda iota i datorn. Alldeles för mycket – bland annat aktuella mejl och färdigskrivna Kornet-artiklar – visade sig vara ouppbackat. (Man lär sig aldrig.)Har jag inte svarat på något mejl du skickade för någon vecka sedan, kan detta vara orsaken. Jag ber om ursäkt – hör av dig i så fall.
En olycka kommer sällan ensam. Omformateringen av hårddisk och ominstallationen av program strulade ofattbart. Generatorn pajade i bilen; bärgning och reparationer gick på fyratusen. Taklampan i vardagsrummet splittrades och sände en störskur av glassplitter över barnen; Henriks ben slitsades upp på flera ställen. Så hade vi dödsfall i släkten. Sara fick vattkoppor. Och slutligen Cross haveri. Tre veckor från helvetet, och alldeles för glest med uppdateringar På Kornet. Nu vet ni varför.

Kommentarer

Kommentera





Om Blind Höna

Bloggen Blind Höna startade 2001 på adressen kornet.nu/blindhona/. Nu har den flyttat hemifrån till en egen adress. Men det är samma blogg.

Min bok "Jävla skitsystem!" har en egen blogg på javlaskitsystem.se.

RSS-flöde

Sök

Admin