Blind Höna

Sedan 2001

Uppåt väggarna

4 juli 2002 | Ingen har kommenterat än

Det växer ut små hårstrån med hullingar på Peter Parkers fingertoppar, och sen kan han klättra uppför lodräta väggar. Vill du veta hur det funkar i verkligheten, kan du kolla den här artikeln från Univerisity of Massachusets – ja, så här gör i alla fall myror och bin för att kunna promenera på väggar eller till och med i taket.
Måste säga att förtexterna till Spindelmannen var rätt snygga – och framför allt ackompanjerades de av oväntad musik, för att inleda en actionfilm: ett hetsigt solo för akustisk gitarr, som visar sig vara en flamenco–version (nåja, delvis i alla fall) av det egentligen rätt usla temat från tv–serien från 60–talet.
Definitivt värt att lyssna på fler gånger: du kan dessutom ladda ner ”The Theme to Spiderman – Acoustic Flamenco Solo Guitar Instrumental från Amazon alldeles gratis.
Gitarristen heter David Gillis; hans debut–cd finns också på Amazon. Den prisas som något synnerligen extra av både musiker och lyssnare.

Kommentarer

Kommentera





Om Blind Höna

Bloggen Blind Höna startade 2001 på adressen kornet.nu/blindhona/. Nu har den flyttat hemifrån till en egen adress. Men det är samma blogg.

Min bok "Jävla skitsystem!" har en egen blogg på javlaskitsystem.se.

RSS-flöde

Sök

Admin