Blind Höna

Sedan 2001

Lätt att ändra historien

2 november 2002 | 1 kommentar

Jag läser just nu fysikern Paul Davies bok ”How to build a time machine”. Han hävdar att det i princip är möjligt att bygga en tidsmaskin, och ger en ideskiss över en konstruktion.
Men det går inte att utesluta att någon redan har byggt en, rest fyra år tillbaka i tiden, och förändrat vad som hände när FNs vapeninspektörer lämnade Irak 1998.
Det är i alla fall en möjlig förklaring till de skillnader mellan vad medierna skrev då och vad de skriver nu, som samlats av FAIR: ”What a Difference Four Years Makes. Why U.N. inspectors left Iraq–then and now”.

Kommentarer

En kommentar to “Lätt att ändra historien”

  1. Mig
    juli 4th, 2004 @ 01:13

    Okej du om Paul Davies nu har gjort en skiss så borde steget från att bygga en tidsmaskin inte vara så långt borta, om skissen nu är så jävla bra så han skriver en hel bok om den. Jag menar vem som helst kan ju rita en tekning och påstå att det är en skiss till en tidsmaskin men tro fan inte att folk går runt och skriver böcker om det. Och om hans skiss nu hadde fungerat varför skriver han då en bok om skiten i stället för att bygga den jävla tidsmaskinen och ändra historien eller någott sånt?
    Inte fullt så vänliga hälsningar från en tonåring som inte har någott vättigara för sig än att klaga på andra

Kommentera





Om Blind Höna

Bloggen Blind Höna startade 2001 på adressen kornet.nu/blindhona/. Nu har den flyttat hemifrån till en egen adress. Men det är samma blogg.

Min bok "Jävla skitsystem!" har en egen blogg på javlaskitsystem.se.

RSS-flöde

Sök

Admin