Blind Höna

Sedan 2001

Det brinner i brunnen

11 december 2002 | Ingen har kommenterat än

Vi bloggare – i alla fall de som gör mer än dagböcker på webben – är seriösa personer. Vi bloggar om världspolitik, blogginnovationer, teknikutveckling, vetenskapshistoria, ekonomi och moral. Vi är allvarliga, ofta kritiska.
Därför är det också lite rörande, tycker jag, att ingen av oss kan låta bli att skriva om sin favoritmusik. Erik bloggar 90/00-talare som TLC och Jay-Z i bild, Gustav håller koll på 80-talsbanden, jag överger inte mina 60-70-tals favoriter och till och med Klipspringer reminiscerar om vispråmen Storken.
Jag gissar att det är ett fall av ”varav hjärtat är fullt, älskar munnen att tala”. Vi hoppas nog att de som vill läsa våra andra tankar också ska få upp öronen för hur bra Kraftwerk eller Badly Drawn Boy är.
Procol Harum in Croydon, UK, May 2002Nåväl, jag tvingar ingen, så visst kan du bara med milt överseende hoppa över att Procol Harum just lägger sista handen vid en ny skiva , som beräknas kommer ut i mars 2003. Det gör Gary Brooker och Keith Reid till en låtskrivarduo som varit verksam under fem decennier. Skivans titel: The Fire within the Well – rättat: The Well’s on Fire.
Redan nu kan den förbeställas fråm amazon.co.uk (ett jul-presentkort till farfar kanske?). Och antecknar man sig för webbplatsen www.procolharum.com’s nyhetsbrev kan man få höra utdrag ur nya låtarna i förväg.
Så; då var det sagt. Jag ska genast återgå till något seriöst.

Kommentarer

Kommentera





Om Blind Höna

Bloggen Blind Höna startade 2001 på adressen kornet.nu/blindhona/. Nu har den flyttat hemifrån till en egen adress. Men det är samma blogg.

Min bok "Jävla skitsystem!" har en egen blogg på javlaskitsystem.se.

RSS-flöde

Sök

Admin