Blind Höna

Sedan 2001

Tre kurser med Jonas i höst

30 augusti 2003 | Ingen har kommenterat än

Jag håller tre kurser hos Ordfront denna höst.
Att bygga bättre webbar – användbarhet för informatörer
En kurs för dig som ansvarar för en webbsatsning i en organisation eller ett företag; som informatör, projektledare, webmaster eller webbstrateg. Jag går igenom begrepp som informationsarkitektur, interaktionsdesign och användbarhet. Syftet är att göra din sajt lättare att hitta i, och lättare att begripa för besökarna.
Kursdata och anmälan till ”Att bygga bättre webbar” hos Ordfront
Att skriva för webben
Internet har fört med sig att många nya skribenter tvingas möta en publik. Plötsligt har handläggare och ombudsmän, tjänstemän och sekreterare, fått en ny roll: de är publicister, skribenter, copywriters, journalister. Men när man gör texter tillgängliga, tar man också ett ansvar för att de är läsbara och begripliga. Hur bör man skriva egentligen?
Kursdata och anmälan till ”Att skriva för webben” hos Ordfront
Idéer kring layout
är fyra föreläsningar för dig som jobbar med trycksaksproduktion och vill ha nya idéer. Du kanske jobbar som informatör, med en personaltidning, nyhetsbrev, föreningsblad, affischer etc. och vill ha råd om hur man jobbar effektivt med layout.
Kursdata och anmälan till ”Idéer kring layout” hos Ordfront

Kommentarer

Kommentera





Om Blind Höna

Bloggen Blind Höna startade 2001 på adressen kornet.nu/blindhona/. Nu har den flyttat hemifrån till en egen adress. Men det är samma blogg.

Min bok "Jävla skitsystem!" har en egen blogg på javlaskitsystem.se.

RSS-flöde

Sök

Admin