Blind Höna

Sedan 2001

Heja Scandic!

12 april 2005 | Ingen har kommenterat än

scandic.jpgSnåljåpshotell 1: Elite Park Avenue Hotel i Göteborg: 40 kronor för en halvtimmes nätaccess. 275 spänn för ett dygn.
Snåljåpshotell 2:Hotell Concordia i Lund, Telia Homerun, en knapp hundring för ett dygns nätaccess, alternativt något komplicerat abonnemang med månadsavgift och startavgift och minutavgift…
Jämför det med anslagen som möter en besökare på Scandic Hotel (i Helsingborg): ”Vi tar inte extra betalt för kranvattnet heller”. Eller skylten här bredvid: ”Det här tar vi inte heller betalt för.
Fri WLAN-internetaccess för hotellets gäster, alltså. De första tio minuterna fritt, sedan kan du hämta en gratis 24-timmars accesskod i receptionen. Way ahead, Scandic!
Klart det ska funka så. Klart att det inte kommer att dröja så länge tills de andra hotellen tvingas följa efter. Men fram tills dess framstår de faktiskt som snika, en aning efter, och – faktiskt – o-gäst-vänliga.

Kommentarer

Kommentera





Om Blind Höna

Bloggen Blind Höna startade 2001 på adressen kornet.nu/blindhona/. Nu har den flyttat hemifrån till en egen adress. Men det är samma blogg.

Min bok "Jävla skitsystem!" har en egen blogg på javlaskitsystem.se.

RSS-flöde

Sök

Admin