Blind Höna

Sedan 2001

Om whiplash-skador, en blogg

31 maj 2005 | 1 kommentar

Inslaget omedelbart före Annas och mitt framträdande i Gomorron Sverige handlade om pisksnärt- eller whiplash-skador. Om jag då hade vetat att det finns en blogg som bevakar och samlar nyheter om just whiplash-skador … hade jag kunnat anknyta direkt till den. Men man kan ju inte ha koll på allt.
(Detta också skrivet för Helena, som undrade om ”seriösa bloggar” i en kommentar.)

Kommentarer

En kommentar to “Om whiplash-skador, en blogg”

  1. Hannelore
    juni 1st, 2005 @ 21:28

    Det är omöjligt att ha koll på allt och jag själv hinner inte läsa hälften av allt jag är intresserad av, men man får leva med det så gott det går. 😉
    Roligt att du hittade till min blogg. Vad gäller just ”whiplasheriet” och andra nischade ämnen så behövs verkligen privata hemsidor och bloggar för att informera och debattera om sånt som the mainstream-media av olika anledningar inte skriver om. En orsak är säkert resursbrist. Det finns inte tid att gå på djupet, vilket märktes efter whiplash-kommissionens rapport. Ingen kritisk granskning alls i de etablerade medierna.
    Bloggar är för mig en förlängning av tidningarnas insändarsidor, som jag gillar att läsa. Skillnaden är att man inte behöver hålla sig till ett visst antal tecken eller riskerar att få debattartikeln refuserad för att den inte går ihop med tidningens agenda. Sedan kan man även uppmärksamma bra artiklar i landsortspressen.

Kommentera





Om Blind Höna

Bloggen Blind Höna startade 2001 på adressen kornet.nu/blindhona/. Nu har den flyttat hemifrån till en egen adress. Men det är samma blogg.

Min bok "Jävla skitsystem!" har en egen blogg på javlaskitsystem.se.

RSS-flöde

Sök

Admin