Blind Höna

Sedan 2001

Bloggforum 3-0

20 november 2005 | 6 kommentarer

Hemma från fyra mycket intressanta föreläsningar på Bloggforum 3. Mer om det senare – men först bara en liten ytlig notering. Jyri Engeström – visade mycket snygg presentation på Mac (gjord i Keynote), utan problem. Ben Hammersley – visade felfri presentation på Mac. Loïc Le Meur – visade presentation på Mac, funkade perfect.
Moz Hussein, visade presentation på (förstås) PC Windows – frusen dator mitt i presentationen, upprepade felmeddelanden från operativsystemet skymde bilderna (”that’s an interesting error”), fifflande, inget resultat, ”vi tar resten av föredraget utan bilder”, ”hoppsan, bilderna kom tillbaka…” Var han jobbar? På Microsoft.
3-0 i religionskriget Mac-PC.

Kommentarer

6 kommentarer to “Bloggforum 3-0”

  1. petter
    november 20th, 2005 @ 13:17

    Vad elak du är 🙂 Själv har jag kört med MS sen slutet på 80-talet men nu ska det bli en Mac. Kul att ses! mvh, petter

  2. jonas
    november 20th, 2005 @ 13:44

    Hehe, jag använder PC dagligen och gör presentationer – oftast helt utan problem. Hade han inte varit från Microsoft hade jag nog bara struntat i det… Detsamma för övrigt, trevligt att ses!

  3. hakke snackar
    november 20th, 2005 @ 15:05

    Äntligen kvitt!

    Vi var ett drygt hundratal som mötte upp på Bloggforum 3 igår för att ta reda på om bloggen är död. Ärligt talat blev jag inte mycket klokare. Men jag hade riktigt trevligt på vägen.

  4. RS
    november 20th, 2005 @ 15:09

    Jag har en juste bild på dig från Bloggforum. Jag har lagt ut bilder därifrån men inte hunnit få ut den bilden. Men den kommer.
    http://chadie.typepad.com/chadie/2005/11/en_nyhet_slppte.html

  5. Jessica
    november 21st, 2005 @ 14:50

    Hej!
    Var kul att ses i lördags och kul att hitta tillbaka till din blogg som jag läste tidigare insåg jag nu.

  6. Pehr
    november 22nd, 2005 @ 08:13

    Ofta hör man kommentarer om att Macs (Macar?) är för dyra. Visa mjukvaror kostar lite mer. osv. Men jag har för länge sedan kommit till slutsattsen att använda Mac är ekonomiskt mycket bättre om ekvationen inkluderar förlorad arbetstid och minskad produktivitet.
    En stor skillnad är networking. Det är ofta som min Mac PB lekande lätt hittar sin nätanslutning medan min Windows dator inte har en aning om hur den ska nå ur på nätet. Med min PB är det bara att koppla in och sätta på. Icke så med PC:n.
    Det förvånansvärda är att MS har sån dominans med en så dålig produkt. För mig är det som om hela världen (utom några få som använder Mac) hade enats om att ha samma bil. Men istället för att all kör BMW, Mercedes eller Volvo, så valdes Trabant.
    Läste Du artikeln om Apple och Steve Jobs i Time Mag för några veckor sedan?

Kommentera





Om Blind Höna

Bloggen Blind Höna startade 2001 på adressen kornet.nu/blindhona/. Nu har den flyttat hemifrån till en egen adress. Men det är samma blogg.

Min bok "Jävla skitsystem!" har en egen blogg på javlaskitsystem.se.

RSS-flöde

Sök

Admin