Blind Höna

Sedan 2001

Bloggplock

29 mars 2006 | Ingen har kommenterat än

bloggplock2.gif
Som du säkert redan sett: www.bloggplock.se är ett försök att skapa redaktionella sammanfattningar av aktuella ämnen som tas upp i bloggosfären. Du nominerar poster du tycker är bra med ett mejl till info@bloggplock.se.
Ämnet för det första plocket är Yttrandefrihet och respekt. Naturligtvis rör det Muhammedteckningarna och religions- respektive yttrandefriheten, men ämnet är bredare än så. Finns det inlägg om vad man kan och bör säga på en blogg? Eller om lagstiftningen på området? Har någon diskuterat om bloggare har större eller mindre frihet än etablerade media, eller om man måste visa respekt för vissa saker men inte för andra?
Skicka permalänkar till de bidrag du nominerar före den 5 april. Du behöver inte motivera varför du nominerar en viss post – men får gärna göra det om du vill. Vi kan inte lova att vi publicerar den. Huvudtanken är dn motsatta: att inte nämna vem som nominerat ett visst inlägg.
Se Bloggplock som ett komplement till de mekaniska sammanfattningar som andra bloggportaler ger. Detta är ett experiment och en ansats; vi vill gärna utforska vad en sådan här tjänst skulle kunna betyda för utvecklingen av bloggosfären.
Så in med dina nomineringar nu!

Kommentarer

Kommentera





Om Blind Höna

Bloggen Blind Höna startade 2001 på adressen kornet.nu/blindhona/. Nu har den flyttat hemifrån till en egen adress. Men det är samma blogg.

Min bok "Jävla skitsystem!" har en egen blogg på javlaskitsystem.se.

RSS-flöde

Sök

Admin