Blind Höna

Sedan 2001

Fyra nyanser av nätverk (1): Nöjessurfning i DN

7 mars 2006 | 1 kommentar

Fyra notiser som alla handlar om hur de sociala online-nätverken påverkar världen:

DN har hört Hönan surra om flugan:

”… många av de nyare fenomenen på nätet ökar nätets karaktär av nät. Bloggare tipsar om okända platser på nätet. Länksajten del.icio.us gör det lätt att delta i ett gemensamt samlande av intressanta länkar. Bloggportaler och nyhetsaggregatorer skannar effektivt av många sajter och blir nav för surfandet.

Nätet är i surfarens ögon nu ett eget fullgott medium. Det är inte tidningar på nätet eller teve på nätet. Det är nätet.”
Nils Öhman: Flugan som inte ville sluta surra, DN 28 feb 2006

Kommentarer

En kommentar to “Fyra nyanser av nätverk (1): Nöjessurfning i DN”

  1. Bengt O.
    mars 8th, 2006 @ 10:07

    Bra, grattis! Själv tvingades jag lyssna igår kväll på en ”debatt” mellan Ronge, Stig-Björn L, Popova och ett par andra om, ja om vad? Det skulle tydligen handla om ”Elitlistan” men blev snart helt förvirrat eftersom alla -bokstavligen- talade om olika saker. Värst var Popova som trodde att det på något sätt hade med ”bloggning” att göra. Frågan är: *vill* eller *kan* inte MSM på ett allvarligt sätt ta sig an de nya kommunikationsformerna?

Kommentera





Om Blind Höna

Bloggen Blind Höna startade 2001 på adressen kornet.nu/blindhona/. Nu har den flyttat hemifrån till en egen adress. Men det är samma blogg.

Min bok "Jävla skitsystem!" har en egen blogg på javlaskitsystem.se.

RSS-flöde

Sök

Admin