Blind Höna

Sedan 2001

Jonas om ”Jävla skitsystem” hos sex TCO-förbund

6 februari 2007 | 1 kommentar

Idag (6 februari) talar jag om ”Jävla skitsystem!” hos DataForum, som är ett samarbete mellan se TCO-förbunden, som präglas mycket av datorarbete: det är Finansförbundet, FTF, HTF, SIF, Försvarsförbundet och Fackförbundet ST.
Glädjande nog är seminariet fullbokat (165 personer) – vilket å andra sidan tyvärr betyder att det inte är någon större chans att komma in för sista-minuten-besökare.
Med de neddragningar, som regeringen nu gör inom myndigheter och forskning på arbetsmiljöområdet, är det nog just fackföreningsrörelsen som måste engagera sig på ett helt nytt sätt för att vi ska komma framåt inom området digital arbetsmiljö.

Kommentarer

En kommentar to “Jonas om ”Jävla skitsystem” hos sex TCO-förbund”

  1. Kalle
    februari 10th, 2007 @ 08:35

    Väldigt intressant. Svenska Journalistförbundet borde vara med i det samarbetet. Många arbetsplatser har drabbats av ”skitsystem” – särskilt storskaliga system för videoredigering. En del tidningskoncerner har tvingats att byta relativt nyinköpta system på grund av att de inte har funkat.
    (Spamfiltret säger nej till ”blogspot”-adresser!?)

Kommentera





Om Blind Höna

Bloggen Blind Höna startade 2001 på adressen kornet.nu/blindhona/. Nu har den flyttat hemifrån till en egen adress. Men det är samma blogg.

Min bok "Jävla skitsystem!" har en egen blogg på javlaskitsystem.se.

RSS-flöde

Sök

Admin