Blind Höna

Sedan 2001

Klara besked

20 april 2008 | 2 kommentarer

Utförliga öppettider

De här öppettiderna hittade jag på smidesverkstaden i Årsta. Om det nu är en smidesverkstad. Dörren var låst och när jag kikade in genom fönstret syntes ingen till. Kanske är hela lokalen, med lapp och allt, en enda stor konstinstallation? En kommentar till vårt klockslagsfixerade samhälle?

Jag gillar verkligen attityden. Jag försöker ta den till mig – åtminstone för bloggen. Jag är här. Vissa dagar. Ibland så tidigt som …

Se originalet på flickr.

Kommentarer

2 kommentarer to “Klara besked”

  1. Jonathan
    april 21st, 2008 @ 10:20

    Jag tycker att det här är en lustig text. Faktum är att jag har sett den förut. Den verkar smyga sig runt som ett litet virus bland tidsoppositionen.
    Jag såg den i april 2005, på en pantbank på Fridhemsplan. Jag blev också hänförd och fotograferade:
    http://www.qem.se/jonathan/oppettider.html
    Kanske har jag fel, men jag skyller mycket sånt här på internet. När jag först fick reda på att inte pantbanksinnehavarna själva var upphovsmän till texten blev jag lite besviken. Men nu tar jag tröst i hur sådana här texter och idéer kan vandra mellan människor och sedan manifesteras i ”den verkliga världen”.

  2. fian
    maj 16th, 2008 @ 11:39

    Den finns på tusentals butiker i hela landet

Kommentera





Om Blind Höna

Bloggen Blind Höna startade 2001 på adressen kornet.nu/blindhona/. Nu har den flyttat hemifrån till en egen adress. Men det är samma blogg.

Min bok "Jävla skitsystem!" har en egen blogg på javlaskitsystem.se.

RSS-flöde

Sök

Admin