Blind Höna

Sedan 2001

”Those who ignore history are condemned to retweet it”

20 maj 2017 | Ingen har kommenterat än

Vi borde inte skratta åt det – men Trump har i alla fall skapat ett perfekt klimat för satir. Bortom late-night-showernas snabba gags finns en del riktigt bitska saker som nog kan bli retoriska ”mindre klassiker”. Jag beundrar i alla fall David Brooks upp-och-nedvända skrattspegel i The Coming Incompetence Crisis (7 april 2017). Några smakprov:

I just read that the Trump administration has filled only 22 of the 553 key positions that require Senate confirmation. This makes me worry that the administration will not have enough manpower to produce the same volume and standard of incompetence that we’ve come to expect so far.”

I worry that at the current pace the Trump administration is going to run out of failure. So far, we’ve lived in a golden age of malfunction.”

Those who ignore history are condemned to retweet it.”

Kommentarer

Kommentera

Om Blind Höna

Bloggen Blind Höna startade 2001 på adressen kornet.nu/blindhona/. Nu har den flyttat hemifrån till en egen adress. Men det är samma blogg.

Min bok "Jävla skitsystem!" har en egen blogg på javlaskitsystem.se.

RSS-flöde

Sök

Admin